0

Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Arnhem

Arnhem

Winkelimpressie Used Products Arnhem

Welkom bij de winkelimpressie Used Products Arnhem

winkelimpressie Used Products Arnhem

Entree

U kunt aan de Steenstraat voor de winkel betaald Parkeren! Het dichtstbijzijnde treinstation is Arnhem Velperpoort. Vanuit het centrum van Arnhem loop je binnen 10 min naar de Steenstraat. De MediaMarkt Arnhem ligt op nog geen 500m van de Steenstraat.

winkelimpressie Used Products Arnhem

Games DVD's Series LP's CD's Blu-ray

Bij binnenkomst vind je meteen alle Playstation 1, 2, 3 en 4 PSP VITA Games, Xbox 360 Xbox One Games, Nintendo Wii Games, PC Games NES SNES Nintendo64 Gamecube Games, Gameboy DS 3DS Games en meer… Verkoopbalie 1 en onze top 10 games en series maar ook Sieraden en Horloges

winkelimpressie Used Products Arnhem

Verkoopbalie 2

In het hart van de winkel vind je verkoopbalie 2 met de laptops smartphones en tablets en meer. Je kan bij verkoopbalie 1 & 2 pinnen en met contant geld betalen. In onze webshop is er de mogelijkheid om met iDeal te betalen, je kan ervoor kiezen het product af te halen in de winkel, zo is iemand anders je nooit voor.

winkelimpressie Used Products Arnhem

Smartphones Tablets Laptops Gameconsoles

Bij aankoop van een Smartphone Tablet en/of Laptops krijg je 3 maanden Garantie! Op sommige Nieuwe en Refurbished producten zelfs 1 jaar! Kijk gerust eens naar onze garantie en retour bepalingen.

winkelimpressie Used Products Arnhem

TV & Home Cinema

Standaard 1 maand Garantie op al je aankopen! En onze winkelvoorraad is dagelijks anders dus de moeite waard om een keertje vaker te komen.. Diverse Acties worden ook via Facebook en Twitter gecommuniceerd.

winkelimpressie Used Products Arnhem

Audio Fotografie Huishoudelijk Gereedschap PA-Apparatuur

Bekijk hier ook het introductiefilmpje op YouTube om een indruk te krijgen van de inkoop.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze winkel aan de Steenstraat 53, in Arnhem. Direct onze openingstijden bekijken? klik hier

Welke winkels zitten er nog meer aan de Steenstraat in Arnhem…

- Albert Hein

- Kruitvat

- Lens Optiek

- NoveBike

- Cyclenation

- Diverse kappers

- Eetcafe Rico’s

- Smits Arnhem

- Grand Cafe Metropole